JOHNNY CASH by THE FOLSOM PRISON CREW

YouTube video
SpelenPlay

In het roerige Roermond hebben een aantal enthousiaste muzikanten zich samenpakt om U mee te nemen naar een deel van het leven van Johnny Cash. Verpakt in een wervelende muzikale show .
Leadzanger “Will Wayne” wordt niet voor niets steevast Dé jonge Johnny Cash genoemd. Met zijn band “The Folsom Prison Crew” en “Ava Ray” als June Carter aan zijn zijde wordt er een ware authentieke live beleving neer gezet als een ode aan The Man in Black!
Bekende songs als Folsom Prison Blues, Walk the Line, Jackson, A boy named Sue, One en Hurt komen voorbij maar ook minder bekende parels van J.C. Cash die de echte fans erg waarderen. Het komt allemaal langs in de muzikale rollercoaster die deze band weet te verzorgen. Een show voor de liefhebber dus!
Om op te vallen tussen onze collega’s, moet je daar wel wat voor doen. Geavanceerde apparatuur, royale kennis en een leuke performance maken dit mogelijk.
Allen hebben in loop der tijd op diverse manieren hun ervaringen opgedaan . Door hun Scholing en ervaringen stellen ze zich professioneel op en brengen hun repertoire zowel muzikaal als technisch op een hoog niveau. The Folsom Prison Crew is een formatie die weet waar het om draait
Will Wayne – Acoustic Guitar / “Johnny Cash” Voc Ava Ray – “June Carter” Voc Jack “Guitar” Hendrix – Electric Guitar & Acoustic Guitar / Voc Mighty Steve – Bass / Voc Maximus Moonshine – Drums Session musicians – Horns (Vrienden van Amstel, Waylon, Rowwen Heze)
Deze Club loopt al een hele tijd mee in het muziekwereldje. Door deze ervaringen en de manier waarop The Folsom Prison Crew hun optreden opbouwen en muzikaal invult, weten ze vaak de juiste sfeer te scheppen en er een geslaagd event van te maken
De Show die The Folsom Prison Crew brengt is geschikt voor elk evenement of festival van klein tot groot en zelfs in het Theater. De instrumentale en vocale harmonieën, het Decor en Video Projectie en Special Effects maken dat The Folsom Prison Crew net ietwat meer te bieden heeft dan de meeste andere J.C. Tribute bands.
Deze muzikanten weten van iedere gelegenheid een feest te maken.
The Folsom Prison Crew maakt gebruik van een eigen professionele geluidstechnicus. Indien nodig,(tegen meerprijs) behoren een eigen geluidsinstallatie en of podiumverlichting ook tot de mogelijkheden. Dit alles geven het geheel een professioneel karakter. Kortom als u The Folsom Prison Crew boekt, kunt u er zeker van zijn dat Onze show op UW Evenement een muzikaal geslaagde Johnny Cash beleving zal zijn.