FREDDIE MERCURY

30 minutes live act

A tribute to Freddie Mercury, uit Italië brengen een fantastische muzikale tribute show met de voor iedereen bekende grootste hits van Queen’s zoals; We will rock you, we are the champions, somebody to love en I want to break free). Maar ook de echte fans komen aan hun trekken met onder andere; Keep yourself alive, Killer queen, Brighton rock, Mother love en Need your loving tonight. Een live optreden van Emanuele Richiusa is een aparte ervaring, dat moet je gewoon zelf meemaken! Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt.

Queen populair op elke party

Emanuele Richiusa laat in deze 30 minuten durende act zien dat Queen populair is op elk feest. Van privéfeest tot kerstfeest en van bedrijfsfeest tot trouwceremonie: Freddie is overal een graag geziene gast en de muziek van Queen zet werkelijk iedereen in vuur en vlam!

Boek Freddie solo

Laat je verrassen door de bekendste hits van Queen live ingezongen door Emanuele als Freddie sound-alike en look-alike. Met backing tapes opgenomen door zijn eigen band Queenvision hoor je nauwelijks verschil met de echte Queen. Ben je enthousiast en wil je Emanuele boeken als freddie? Neem dan nu contact met ons op en haal deze top imitator op jouw event!