MONSTERS OF ROCK JAISELINGS ROYAL PALACE WERNHOUT

27/12/2019 - 19:30
Wernhout, Noord-Brabant, Netherlands
Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich ook goed te vinden. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden. Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!
Piece of Maiden is een Nederlandse Iron Maiden tribute band uit Leiden. De band staat bekend om hun passie voor Iron Maiden. De band werd opgericht in maart 2016, toen Jeremy Geels en Dennis Kromhout besloten dat het tijd was om hun liefde voor Iron Maiden op te volgen en samen te werken met 4-snarige picker “Steve” Harald Thierry en Marvin Erades. Niet snel nadat de band werd gevormd, voegde vocalist-veteraan Michel Zandbergen zich bij het team om de meest dynamische, energieke en diverse Iron Maiden-ervaring mogelijk te maken. Na de eerste paar shows in 2016 werd Piece of Maiden gevraagd om te spelen als openingsact voor ex-zanger Blaze Bayley en Thomas Zwijssen. De reacties van het publiek liegen er ook niet om ” wat een vette band”en “wat een goeie zanger”. Kom kijken en hoor het zelf.
AC / DC betekent feest … en de jongens van AC4DC (voorheen Iese Daase) hebben het goed begrepen. Sinds 2006 brengt de Vlaamse “Thunder from Down under” een explosief eerbetoon aan de Australische legende, volledig met o.a. kanonnen en vlammenwerpers! AC4DC speelde honderden kleine en grote podia en dringt zich keer op keer op als de ultieme sfeermaker met hun wervelende en explosieve shows! Met Fats aan het roer van de rock’n roll-train, heeft AC4DC een zanger die de tweelingbroer van Brian Johnson zelf zou kunnen zijn! Markus kopieert de hyperkinetische Duckwalk en knetterende gitaarsolo’s van Angus Young feilloos … en natuurlijk in zijn schooluniform. De oerdegelijke ritmesectie bestaat eindelijk uit drie topmusici: Tom (ritmegitaar), Lenny (drums) en Carl (bas), die hun muzikale sporen wel hebben verdiend. AC4DC neemt je mee op de Highway To Hell met een uur non-stop het beste van AC / DC en een overdosis High voltage van de bovenste plank!  

Betaal eenvoudig met je eigen bank


Keep this field blank:  
BESTEL HIER UW TICKETS
Voornaam*:
Achternaam*:
Vereist veld
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
E-Mail*:
Vereist veld
Telefoon nr:
Aantal Tickets*:
Bericht:
Neem deze code over:
Vereist veld


Office: +31 (0)76-886 2779 © 2017: Tributeband.nl, All Rights Reserved POWERED by NETMAR WEB CREATIONS | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress