CLASSIC ROCK

now browsing by category

 

AC/DC by AC4DC

[smartslider3 slider=”55″]

 

AC/DC is feest en dat hebben de mannen van AC4DC – voorheen gekend onder de naam ‘Iese Daase’ (2005 – 2019) – duidelijk begrepen !

AC4DC brengt een explosief eerbetoon aan de Australische legende, compleet met o.a. de grootste kanonnen- en pyroshow in Europa en doet zijn reputatie als ultieme sfeermaker keer op keer alle eer aan met wervelende en explosieve shows.

Met Fats aan het roer van de rock ’n roll trein, heeft AC4DC een frontman in huis die de tweelingbroer van Brian Johnson zou kunnen zijn. Markus imiteert de hyperkinetische duckwalks en zinderende gitaarsolos van Angus Young feilloos … uiteraard in schooluniform. De gebetonneerde ritmesectie ten slotte bestaat uit drie ervaren muzikanten : Tom (ritmegitaar), Lenny (drums) en Carl (bas).

AC4DC neemt je mee op de highway to hell met het beste van AC/DC en een overdosis high-voltage rock ’n roll van de bovenste plank !

For those about to rock … AC4DC salutes you !!

Booking mogelijkheden:

  • Backline show
  • XL Show
  • XXL Show

STATUS QUO by STATUS QUO 4 EVER

BRUCE SPRINGSTEEN by BRUCIFIED

U2 by L.A.vation

ROLLING STONES by NOT THE ROLLING STONES

Not The Rolling StonesJe hield van The Beatles of The Stones, zo was dat nou eenmaal vroeger. Tegenwoordig mag je gerust beide bands in je playlist hebben staan. Not the Rolling Stones is een Britse tributeband die in eigen land furore maakt in het kielzog van de echte Rolling Stones. Vocaal en instrumentaal imiteren ze hun idolen fenomenaal en als je de leadzanger van deze band ziet optreden denk je dat het de tweelingbroer van Mick is. Ze zijn nu enkele keren op Nederlandse bodem geweest en niet on succesvol, Ze speelden reeds op enkele grote podia van Nederland, de echte Stones fans lopen hier warm van dit is niet zomaar een naspeel band maar een heuse ode aan Mick Jagger en consorten. Als er een Tributeband is die er dicht bij komt dan is het deze wel. Met de originele sound en het gevoel dat je naar de grootste rock n roll band van de wereld staat te kijken NOT THE ROLLING STONES met de beste Mick Jagger lookalike die je ooit zal zien, en een band die je terug naar de gouden jaren van de Stones brengt met songs zoals Satisfaction, Sympathy for the Devil. Je zal niet geloven dat dit niet Mick Jagger is!

 

QUEEN by THE GREAT QUEEN RATS

STATUS QUO by WHATEVER YOU WANT

A tribute to Status Quo with: “WHATEVER YOU WANT”In 1962 kwam heel Engeland in beweging. De Beatles, de Rolling Stones, de Animals, zij zijn allemaal in dat jaar gestart. In een school ten zuiden van Londen stonden drie vrienden, met name Francis Rossi, Rick Parfitt en Alan Lancaster aan de wieg van één van de meest mythische groepen. Negenenveertig jaar en honderd twintig miljoen albums later bestaat Status Quo nog altijd.Ondanks de storm van 1984, toen het vertrek van Lancaster bijna de dood van de band inluidde, werd de groep sterker dan ooit. Sterker? Niet iedereen is het daarover eens. Sommige fans blijven beweren dat de echte Status Quo sinds het vertrek van de bassist niet meer bestaat. Anderen zijn van mening dat de beste muziek tijdens de laatste vijfentwintig jaar werd gemaakt.De Belgische groep WHATEVER YOU WANT wenst deze twee kampen te verenigen en overloopt de 49-jarige loopbaan van Status Quo. Tijdens hun verbazingwekkende en tot in de puntjes verzorgde show komen alle grote hits van deze legendarische groep aan bod:Whatever you want, Caroline, Paperlane, Just supposing, …Doe uw oren en ogen wijd open: u droomt niet, zij staan er! De muziek van Status Quo, door de jaren heen! Een uitzonderlijk realistische voorstelling, een mix van nostalgie, energie en emotie. Rock ’n roll op z’n best.

 

PINK FLOYD by BE FLOYD

Be Floyd een van de spraakmakende Pink Floyd tributebands uit Europa die de vibe en het Pink Floyd gevoel perfect weten over te brengen in hun live shows. Deze shows omvatten de krachtige en betoverende melodieën van David Gilmour en het waanzinnig gitaarspel van Roger Waters met een spectaculaire lichtshow. De concerten worden de laatste tijd ook veel bezocht door een jonger publiek dat aan het ontdekken is dat pink floyd eigenlijk echt vette muziek is. De jongeren zingen dan ook alle song mee en kennen alle teksten van buiten waar de band overigens erg van geniet. The Wall, Dark side of the Moon and Wish you were here….. de beste songs worden gespeeld Dit is echt genieten van een van de beste bands ooit. Zie you-tube filmpjes en je bent direct overtuigd.

ELVIS PRESLEY by CALLING ELVIS

ELVIS PRESLEY by FRANK ANTHONY

Office: +31 (0)76-886 2779 © 2017: Tributeband.nl, All Rights Reserved POWERED by NETMAR WEB CREATIONS | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress