POP

now browsing by category

 

PRODIGY by PRODIGY XL

PRODIGY by PRODIGY XL

U2 by L.A.vation

KINGS OF LEON by KINGS OF LEMON

Een reis door het originele geluid van Kings Of Leon.

Kings of Leon mag geen onbekende naam meer zijn bij de muziekliefhebber. Het is zelfs zo dat deze band een tributeband verdiend. Zover zijn ze al. En wat een platen hebben ze gemaakt! ‘Sex on Fire’ is uiteraard de bekendste maar daarvoor waren nog veel meer mooie platen. En daarna ook weer. Dan ontstaat er bijna automatisch een tributeband en wat voor een deze band klinkt als het origineel.

COLDPLAY by THE SCIENTISTS

ABBA by ABBA REVIEW

De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBA-Review zal iedereen met hun weergaloze vertolking van Abba weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de  popgeschiedenis. Daarbij zal Abba absoluut een top show neerzetten! De band streeft naar perfectie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt het een 100% live-uitvoering. Alle hits komen voor bij met een super meezing gehalte, Mamma Mia,Voulez Vous en Dancing Queen mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Abba review speelde reeds op de grootste festivals in Duitsland en nu ook in Nederland.
Office: +31 (0)76-886 2779 © 2017: Tributeband.nl, All Rights Reserved POWERED by NETMAR WEB CREATIONS | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress