POP

now browsing by category

 

POLICE by THE POLICED

PRODIGY by PRODIGY XL

PRODIGY by PRODIGY XL

MUSE by A-MUSE

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Deze 4 mannen zetten een weergaloze Muse tribute neer. De scheurende gitaarpartijen komen werkelijk briljant tot hun recht dankzij de uitermate strakke ritmesectie die goed op elkaar ingespeeld is. Zangtechnisch is er geen speld tussen te krijgen. A-Muse is een genot om naar te kijken en te luisteren. Live wordt alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke show neer te zetten. Een waar eerbetoon aan de Engelse rockers.

U2 by L.A.vation

KINGS OF LEON by KINGS OF LEMON

Een reis door het originele geluid van Kings Of Leon.

Kings of Leon mag geen onbekende naam meer zijn bij de muziekliefhebber. Het is zelfs zo dat deze band een tributeband verdiend. Zover zijn ze al. En wat een platen hebben ze gemaakt! ‘Sex on Fire’ is uiteraard de bekendste maar daarvoor waren nog veel meer mooie platen. En daarna ook weer. Dan ontstaat er bijna automatisch een tributeband en wat voor een deze band klinkt als het origineel.

U2 by RU2

Met eenzelfde passie als U2 brengt RU2 een tribute aan hun Ierse helden.
RU2 is opgeklommen tot één van de beste en meest succesvolle U2 tribute bands van de Benelux. Door haar sound, uitstraling en enthousiasme, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te bespelen. Tijdens de ruim 2 uur durende show brengt RU2 een gevarieerd repertoire waarbij alle stijlen en periodes van U2 aan bod zullen komen. Opzwepende rock classics, ‘kleine’ akoestische ballads, de prachtige hedendaagse hits maar ook minder bekende maar zeker niet minder mooie songs die een must zijn voor elke U2-fan. De show is overtuigend, opzwepend en meeslepend…maar blijft vooral….U2!

RU2 …More than a tribute!

Don Mulders – Lead Vocals
Sander Brandsen – Lead Guitar
Ruud Stevens – Drums
Pascal Arts – Bass Guitar
Frank Peters – Keyboard & Backing Vocals
John Janssen – Management & V.J.
Jack van Els – B.B. King

 

COLDPLAY by THE SCIENTISTS

ABBA by ABBA REVIEW

De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBA-Review zal iedereen met hun weergaloze vertolking van Abba weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de  popgeschiedenis. Daarbij zal Abba absoluut een top show neerzetten! De band streeft naar perfectie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt het een 100% live-uitvoering. Alle hits komen voor bij met een super meezing gehalte, Mamma Mia,Voulez Vous en Dancing Queen mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Abba review speelde reeds op de grootste festivals in Duitsland en nu ook in Nederland.
Office: +31 (0)76-886 2779 © 2017: Tributeband.nl, All Rights Reserved POWERED by NETMAR WEB CREATIONS | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress